Ontvang meer aanvragen als dakwerker Meld je aan

Social Media Management

Social Media optimalisatie voor Dakwerkers

Social Media is een belangrijk onderdeel voor je complete aanwezigheid op het web. Alle bedrijven hebben tegenwoording nood aan een fatsoenlijk Social Media management als onderdeel van hun website optimalisatie Hier bij Dakwerken Marketing, bieden wij Social Media Management aan voor dakwerkers als deel van onze lopende diensten. We zijn expertern in Social Media Management en het optimaliseren hiervan speciaal voor dakwerkers. Daarom zijn wij ook de beste keuze waaruit je kan kiezen. We helpen je met het implementeren van deze belangrijke tool voor je dakwerkersbedrijf

Waarom is Social Media belangrijk ?

Veel bedrijven vragen zich af wat de relevantie van social media is voor hun bedrijf ? Heb ik als dakwerker social media nodig voor mijn online aanwezigheid ?

Het simpele antwoord hierop is ja. Elk bedrijf moet moet gebruik maken van social media. Recent onderzoek toont dat consumenten 80% meer vertrouwen heeft in bedrijven die aanwezig zijn op social media tov bedrijven die dat niet zijn.

In de huidige wereld waarin we leven willen mensen meer te weten komen over het bedrijf waarmee ze wille gaan werken door hun social media te bekijken alsook hun website. Een website wordt bekeken als "push" marketing. D.w.z. dat je zelf over je bedrijf kan spreken en ten toonstellen op je website zoals je zelf wil. Social media daarentegen is een plaats waar klanten kunnen communiceren met uw bedrijf en ook hun mening kunnen geven. Dit opent dan ook het gesprek tussen u en uw klanten. Omdat social media steeds belangrijker wordt, moet elk bedrijf (dakwerkers inbegrepen) hiervan gebruik maken en hiervan maximaal profiteren. Social media is ook het perfecte SEO platform om te connecteren met uw doelpubliek.

In de toekomst zal ook Google social media zien als onderdeel van uw online aanwezigheid op het web. Maar Google wil natuurlijk niet dat je enkel je social media account opzet, ze willen natuurlijk ook dat je actief hierop bezig bent. Social media management houdt dan ook in dat je op regelmatige basis content plaatst en reageerd op de vragen van je (potentiële)klanten. Door dit alles wordt je bedrijf als betrouwbaar en actief gezien door Google. Dat is waarom wij ook kwalitatieve social media management aanbieden voor dakwerkers.

Als je klaar bent om je dakwerkersbedrijf social media te optimaliseren bel ons dan op het nummer 0478 73 21 18. Wij bieden social media aan voor dakwerkers als deel van onze SEO diensten.