Ontvang meer aanvragen als dakwerker Meld je aan

SEO diensten voor dakwerkers

Lopende maandelijkse SEO diensten

Veel webbedrijven vragen vaak een éénmalige prijs om je website te bouwen. Helaas, ook al betaald je veel geld op voorhand, zal dit geen goede invloed hebben op je SEO diensten. Een website die niet maandelijks onderhouden wordt op gebied van SEO zal snel zijn goede posities binnen Google verliezen.

Bij Dakwerken Marekting zijn we anders dan de rest. We vragen geen grote kost op voorhand, ook al maken we een geheel nieuwe website voor u. Nog beter zelfs, wij blijven elke maand aan uw website werken. Onze SEO diensten voor dakwerkers zijn dan ook onklopbaar in kwaliteit en prijs. Wanneer je online wil domineren voor honderden zoekwoorden, heb je een bedrijf, zoals het onze, nodig die elke maand kwalitatieve diensten aanbiedt tegen een lage kost.

We leveren diensten van hoge kwaliteit voor onze klanten op een maand tot maand basis. We werken niet met langetermijn contracten omdat we er zeker van zijn dat u enthousiast zal zijn over onze SEO diensten voor dakwerkers. Ons doel is om er voor te zorgen dat onze klanten zo hoog mogelijk scoren en zoveel mogelijk potentiële klanten bereiken tegen een eerlijke en betaalbare prijs. We zijn zeer gepassioneerd in het helpen van lokale dakwerkers om gevonden te worden voor honderden zoekwoorden binnen Google.

Elke klant krijgt de volgende opzet zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Hierna kan je een keuze maken welke van de 3 methodes het beste voor u is.

Webdesign

U krijgt van ons een uniek design dat speciaal voor u als dakwerker gecreërd wordt. Het wordt design wordt juist gecodeerd, gestructureerd, responsiver gemaakt en meer. Onze designs zien er niet alleen goed uit maar onze webdesign experte spenderen uren in het creëren van een design dat aan uw eisen voldoet en dat makkelijk te navigeren is.

Google lokale maps

We zetten uw Google Account volledig op en zorgen voor de optimalisatie van uw Google lokale maps voor uw dakwerkersbedrijf. Dit zal voor een grotere zichtbaarheid online zorgen.

SEO

We doen een heleboel acties om uw SEO posities omhoog te krijgen, maar één van de belangrijkste componenten is content creatie. Eerst zorgen we voor veel pagina's met unieke content voor je website. We hebben dan ook professionele copywriters in ons team die ervoor zorgen dat je website vol met unieke content komt te staan We copiëren nooit teksten van andere websites. Alles wat onze copywriter schrijft is uniek en door ons gecreërd speciaal voor uw zaak.

Social Media

Als u bedrijf nog niet aanwezig is op social media, dan maken wij alle nodige profielen aan op de belganrtijkste social media platformen. We helpen je ook met de optimalisatie en het onderhoud van je social media.