Ontvang meer aanvragen als dakwerker Meld je aan

Google Lokale Maps voor dakwerkers

Als u een lokale dakwerker bent, of eender welk lokaal bedrijf, dan is lokale SEO zeer belangrijk om nieuwe klanten te bekomen via internet. Mensen zijn de dag van vandaag extreem druk bezig en zijn web van hun pc. Daarom gebruiken ze meer en meer hun GSM om dingen online op te zoeken. Daarom is één van de belangrijkste componenten van lokale SEO lokale Google Maps. We specialiseren ons in Lokale Google Maps voor dakwerkers. Google Maps optimalisatie kan u bedrijf helpen om gevonden te worden door potentiële klanten.

Lijst en Google Map plaatsing

Als dakwerker kan u zich misschien afvragen waarom Google Maps nodig heeft als u toch zelf naar de klant toegaat en de kant nooit naar u komt. Google Maps optimaliseren is een essentieel stuk van uw lokale SEO mogelijkheden. Als u dakwerkersbedrijf zowel in de Google organische zoekresultaten als in Google Maps tevoorschijn komt, zal dit leiden tot meer bezoekers en meer telefoons van potentiële klanten voor u als dakwerker. We zullen er ook voor zorgen dat uw website en uw gegevens over heel het internet tevoorschijn komen in verschillende lijsten aangezien dit een groot belang speelt voor Google.

Wat doen we

  • Het opzetten van je Google profiel en we houden toezicht op veranderingen
  • Het ingeven van je bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer in veschillende online directories
  • Online citaten toevoegen in honderden directories
  • Opzetten van Google Authorship
  • Maandelijkse Google Analtyics rapporten
  • En veel meer !

Google Lokale Maps optimalisatie is slechts één van de vele details waar we opletten voor onze klanten. We zijn gepassioneerd in het helpen van lokale dakwerkers om hoger te scoren binnen Google Maps. We zullen er dan ook alles aan doen omdit tot een goed einde te brengen.

Als u klaar bent voor een nieuwe kwalitatieve website die online scoort voor u als dakwerker, bel ons dan vandaag nog op 0478 73 21 18. We zullen u helpen met uw Lokale Maps voor dakwerkersbedrijven. Onze Google Map optimalisatie wordt juist en goed geïmplementeerd. U kan altijd op ons bij Dakwerken Marketing rekenen voor elk detail.